Persoane interesate

luni, 18 octombrie 2021

Tarot 18-31 octombrie 2021

 Sub bunele auspicii ale ieșirii din mers retrograd, atât a lui Mercur  cât și a lui Jupiter, energia generală transmisă de cărțile de tarot pentru a doua jumătate a lunii octombrie, ne duce cu gândul la dorințe ce încă nu s-au putut îndeplini, la senzația că nimic nu a fost cum ne-am fi dorit să fie, dar că, într-un final, lucrurile au tendința să se așeze, să intre pe un făgaș mai bun.


Avem tendința, cu 8 de spade, să rămânem blocați, să nu vedem dincolo de zona de confort, să refuzăm să deschidem ochii pentru a căuta și a găsi oportunităti noi, soluții, ne simțim victime, ne arătăm vulnerabilitatea, și nu înțelegem că totul e doar în mintea noastră.

 Suntem confuzi în ceea ce ne dorim, avem tendința de a  nu lua decizii în cunoștință de cauză, să dăm vina pe alții pentru eșecurile noastre, deși, cartea de la baza pachetului, Îndrăgostiții, în acest context ne cam obligă să ne uităm în jurul nostru, să alegem o cale, să luăm o hotărâre. 

Cu siguranță, revenirea lui Mercur în mers direct ne va ajuta să comunicăm mai bine, să luăm decizii clare și făra echivoc. 

10 de bâte, este multitudinea de griji, gânduri și îndatoriri, pe care cu toții le-am dus, responsabilități foarte mari, pentru unii senzația de a fi la capătul puterilor, sentimentul că suntem singuri împotriva tuturor. 

Cu toate acestea, cifra 10 anunță însă finalul acestor greutăți, și capacitatea de a înțelege că nici cea mai mare greutate nu este imposibil dr dus, că suntem puternici chiar și singuri.

Nebunul, cartea noilor începuturi, acea "tabula rasa" dă startul aventurii în viața noastră, este cartea celor ce sunt dispuși să riște și să o ia de la capăt, cu îndrăzneală și fără grija a ceea ce va urma. 

Steaua, reprezintă dorința, de orice natură, pe orice plan, dorința manifestată și eliberată în Univers. Steaua, în această etalare, este modalitatea prin care Divinitatea ne arată că suntem pe calea cea bună, și că avem toate resursele necesare de a găsi cea mai bună soluție pentru ca ceea ce ne dorim să devină realitate.

Este clar, cu 9 de cupe, că în a doua jumătate a lunii octombrie, ne atingem obiectivele, ne bucurăm că am depăsit toate momentele mai puțin bune, și că într-un final ne putem bucura de ceea ce am realizat.

Tot pentru acest interval de timp, se observă o abundență de sentimente, încă mai suntem în sezonul Balanței, dar să nu uităm că în 23 octombrie  Soarele intră în misteriosul Scorpion, și tot ceea ce vom simți, vom simți intens, aprig, dar ascuns sub un văl de mister.

Cu Regele de Cupe și 2 de Cupe, nu pot să nu mă gândesc la legături intens trăite din punct de vedere emoțional, relații de suflete pereche, legături strânse sau parteneriate fructuoase, avantajoase, dominate însă de sentimente puternice și sincere. 

Iubirea și relațiile de dragoste, vor fi însă puse la încercare din punct de vedere al stabilității lor, deoarece Regele de Monede vine să întărească și în plan financiar, al realitații, acele sentimente profunde aduse de 2 de cupe și Regele de Cupe. 

Regele de Monede este practic, și atunci când o relație sentimentală este și stabilă, și conferă siguranță și securitate economică, atunci rezultatul nu poate fi decât 4 de bâte, ultima carte din etalare.

4 de bâte reprezintă acel cadru stabil, adus de evenimente importante intr-o familie, reprezintă căsătoria, oficializarea unei relații, iar pentru cei care sunt în căutarea marii iubiri, cartea aduce intr-un final partenerul potrivit și dragostea mult visată.

----------------------

Să fim atenți așadar la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, să deschidem bine ochii, să nu deznădăjduim, ce a fost greu, se va termina, lucruri minunate sunt pe cale să se întâmple pentru fiecare dintre noi.

Și nu uitați  până data viitoare, iubiți-vă mult, mult.

A.R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu