Persoane interesate

duminică, 12 septembrie 2021

Energii generale perioada 13-30 septembrie 2021 - citire intuitivă tarot

 


A doua jumătate a lunii septembrie, aduce multe surprize și multe evenimente neașteptate. Ținând cont și de intrarea micului benefic, Venus, guvernatoarea Taurului și a Balanței în Scorpion, nu e de mirare că toți vom fi cuprinși de o senzație de a ne arunca în necunoscut, de a ne dori să dăm frâu liber senzualitații obsesive, de a acționa tainic, de a ne dori să trăim ceea ce în mod conștient cenzurăm.

Citirea energiilor arătate se cărțile de tarot și oracol este intuitivă, generală, valabilă pentru toate zodiile.

Așadar, în onoarea tranzitului lui Venus din Balanță în Scorpion, voi începe cu energiile curente pentru aria afectiv-sentimentală. (Seturi de cărți folosite: Oracolul romantic și tarotul iubirii)
Săptamânile care urmează suntem ghidați spre a ne manifesta sentimentele prin joacă, un fel de a  incerca marea cu degetul, a ne aduce aminte de spiritul de copil, de exprimarea ludică a ceea ce simțim, fără a mai trece totul prin filtrul rațiunii.

 Iubirea se va face simțită prin jocuri inocente de cuvinte, dar cu puternic substrat erotic dat de tranzitul prin semnul Scorpionului, priviri cu subînțeles, chemări puternice la nivel de limbaj al trupului. 

Suntem totuși chemați la realitate și forțați să fim cumpătați, să încercăm să menținem echilibrul, pentru a nu cădea pradă unei pasiuni intense, obsesive chiar pentru unii, care ne poate consuma fizic și psihic.

Pentru a atinge fericirea absoluta, conform arcanei 19, avem nevoie pe lângă puțină cumpătare și echilibru, și de acceptarea în viața noastră a unei persoane sau conjunctură, aducătoare de schimbări benefice, dar puternic transformatoare de idei și concepții. 

Așadar, păstrați-vă mintea limpede, dar fiți dispuși să îmbrățișați noul, care foarte curând va intra în viețile voastre.

La nivel senzorial, al activităților curente, de zi cu zi, suntem parcă fără viziune clară asupra a ceea ce avem de făcut, suntem prizonieri ai monotoniei, ocupați, unii chiar forțați să mergem pe un drum al cărui final nu îl putem încă zări. 
Atenție la sentimentul de invidie, acea senzație că iarba e mai verde în curtea vecinului, pe care il putem simți, sau putem fi noi victime ale invidiei altora. Energia la baza pachetului este cea a familiei fericite, a senzației că orice efort merită pentru a putea să ne construim acel loc în care să ne simțim fericiți și în siguranță.

Vom fi inspirați să alegem noul și să ne adaptăm transformării, pentru că legătura divină cu Universul va funcționa pentru fiecare dintre cei care o vor folosi. (Seturi folosite: Energy oracle și Earth Wisdom).

Să trecem la ceea ce tarotul ne dezvăluie, pentru că în aceste săptămâni, se pare că Universul va fi extrem de darnic. 
Vreau să subliniez faptul că iubesc atunci când în etalări se "dublează" energiile, mai ales cu o carte atât de frumoasă cum este Lumea, care a ieșit de 2 ori, din două seturi diferite.

Incepem sub auspiciile iubirii pure conferite de Regina de cupe, o energie profund echilibrată și conștientă, cu o fantastică capacitate de a intui sentimentele celorlalți. Poate fi o persoană care ne ajută să ne acceptăm propriile defecte, care ne învață ca toți suntem demni de iubire, in tot cazul, cineva extrem de intuitiv și empatic.

10 de monede este cartea stabilității financiare și a confortului casnic, poate fi și atingerea unui scop din punct de vedere financiar, achizitionarea unor bunuri care să îmbunătățească traiul și stilul de viață în familie.

Lumea reprezintă sfârșitul unui ciclu de evoluție, atingerea unui scop, și totodată începerea unui nou drum, simbolizează triumful și mulțumirea de sine. Vom avea energie, determinare și chef de viață, sub influența reginei de bâte de la baza pachetului.

A doua extragere a arcanei 21 -  Lumea - intărește acea stare în care ne simțim  învingători, triumfători, în care toată lumea este la picioarele noastre.

4 de bâte, este cartea celebrării, a sărbătoririi, ceva frumos e pe cale să se întâmple. Pentru unii, 4 de bâte reprezintă logodna, legitimizarea unei relații, oficializarea ei. Mulți vor arăta lumii că sunt într-o nouă relație, alții chiar pot anunța o căsătorie.

Ideea unui vis devenit realitate, o dorință împlinită, va fi posibilă cu Steaua.

O victorie binemeritată, vine să ne încânte sub energia lui 6 de bâte de la baza pachetului.
(Seturi folosite: Grand Deluxe Tarot și Anima Mundi Tarot)


Ca și sfat general, să rămânem concentrați pe ceea ce ne dorim, pe ceea ce avem de făcut, și să încercăm să ne găsim  pe noi înșine prin meditație. (Seturi oracol: Secret language of light și Queen of the Moon)

Zile de vis frumos să avem!
.....................
Și nu uitați până data viitoare, iubiți-vă mult, mult!
A.R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu