Persoane interesate

joi, 9 septembrie 2021

Vreau sa te fac fericită!

 Pot doar să sper, că multe dintre voi, doamnelor și domnișoarelor, ați auzit, cel puțin o dată, aceste cuvinte rostite de buzele celor pe care îi iubiți pâna la cer și înapoi: "vreau să te fac fericită"! 


Dar...(pentru că există și un dar), evident că pentru o minte setată pe "a înțelege" și nu pe "a crede" această expresie, de alminteri, dezirabilă și atât de mult așteptată, capătă valențe diferite. 

Este o dorință a noastră de a fi fericiti. Venim în această lume, în această viață, cu această "setare" a priori. Tot ceea ce facem, tot ceea ce spunem sau manifestăm este for one reason only, și anume acela de a fi fericiți, sau de a atinge această destinație numită fericire.

Poți să fii fericit singur? Not so much. 

Te poți face fericit singur? Da, în anumite domenii.

Te poate face cineva fericit? Evident că da, dar trebuie să accepți cu brațele deschise schimbul de energie, pentru că fericirea vine dacă și tu o oferi altora.

Poți face pe altcineva fericit? Cu singuranță, dar vei "consuma" timp, emoții, energie, bani. Merită!

Ce înseamnă, așadar, când persoana iubită face această afirmație?


Contează momentul în care o spune? Nu neapărat, dar de cele mai multe ori, da.

Contează împrejurarea și circumstanțele? Categoric da.

Contează felul în care o spune? Evident că da.

Contează dacă se referă la ceva anume atunci când o spune? Absolut da!

Momentul potrivit în a manifesta dorința de a face pe cineva fericit, este ORICÂND. 
Momentul mai puțin oportun este - sau poate fi - atunci când vrei să îți îndeplinești dorința de a face dragoste, și îi spui ei "vreau să te fac fericită". 
Cumva, parcă nu sună bine, deși el nu a gândit greșit, el în sinea lui, consideră că împlinirea fizică a iubirii este egală cu fericirea. Deci, doamnelor nu îi judecați, ei chiar vor asta, să vă ofere fericire, așa cum consideră ei.

Poate fi cu siguranță o modalitate de a face o femeie fericită, însă, domnilor, nu confundați lucrurile. Ne puteți face fericite în multe alte moduri, fără însă a-l exclude pe acesta!!

Fericirea este o ecuație complexă. 
Iubirea este o ecuație complexă.
Nu întotdeauna între ele este semnul "="

 Poți face fericită o femeie ținând-o în brate ore în șir, făcând-o să se simtă în siguranță, protejată.

Poți face o femeie fericită fără să îi spui niciun cuvânt, dar fiind alături de ea, ținând-o de mână și demonstrând susținere necondiționată.

O poți face fericită șoptindu-i cât e de minunată în ochii tăi, cât de frumoasă e în rochia aia, sau cât de sexy e goală.

Poți aduce fericire în ochii ei când îi spui că o vrei doar pentru tine, când o alinți, când o mângâi pâna tremură singură de dorință în brațele tale.

Dar cel mai mult, o poți face fericită când îți deschizi sufletul în fața ei, când ești dispus să riști să vadă că și tu ești vulnerabil, când îi spui că o iubești, fără să aștepți nimic în schimb.

Fericirea este un complex de trăiri și senzații. Fericirea nu este și nu va fi ceva universal valabil, pentru fiecare dintre noi fericirea reprezintă altceva. 
Pentru că fiecare dintre noi ne raportăm diferit la viață, la fericire, la visuri, iar sistemele de referință sunt inevitabil diferite.

Toți căutăm fericirea, fiecare la nivelul la care consideră că se află, fiecare o vede în funcție de nevoi și de factorul care îi lipsește, fie că vorbim de iubire, sănătate, bani, împlinire spirituală, dezvoltare personală, și tot ceea ce mai vreți voi.

În concluzie, iubitul meu...
Știi cum să mă faci fericită?

Dar eu...
Eu cum te pot face fericit?

...........................................
Și nu uitați, până data viitoare, iubiți-vă mult, mult.
A.R.








2 comentarii:

  1. Fericirea este o arta! Fiecare o desenează în felul sau. Prima regula a fericirii este aceea de a nu distruge fericirea altcuiva. Din păcate, exista nefericiți care se ridica, tocmai, călcând pe fericirea celorlalți...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar nu-ti poti cladi fericirea pe nefericirea celorlalti. Senzatia aceea de fericire este doar asta, o senzatie... fericirea ti-o creezi, constient, si o primesti de la cei care chiar vor sa iti ofere fericire. Numai ca trebuie sa oferi si tu la randul tau, ca fericirea sa fie completa. Inchiderea cercului.

      Ștergere