Persoane interesate

joi, 3 iunie 2021

Partea a 3-a

 Fusese o zi tare lungă...extenuantă, dar atât de minunată, excitantă, cu o surpriză de proporții epice. Chiar se întâmplase sărutul acela? Urmele ușoare de roșeață de pe gâtul ei, confirmau, dar în afară de asta, mai exista o altă parte a corpului ei, care nu o lăsa să uite, care vibra și acum doar la amintirea senzațiilor trăite parcă într-o poveste.

Reyna, proaspăt ieșită de la duș, își luă cana de ceai, și încercă să mai citească câteva rânduri din ultimul articol publicat de un coleg de breaslă, privind psihologia cuplului.


Încercă de mai multe ori să se concentreze pe articol, dar mintea ei zbura iar și iar la Tim. Ca de obicei, păstra tăcerea și distanța când ea era acasă, lucru care o neliniștea cumva...era ca un far, care lumina intermitent, acum strălucea, pentru ca imediat să dispară, lasând-o în cea mai cețoasă negură a îndoielilor.

În lumina ultimelor evenimente, Reyna realiză că de fapt, în ciuda faptului că aveau o relație de colaborare în afaceri de mai mulți ani, ea de fapt nu știa mare lucru despre el. 

Nu știa decât lucruri vagi, că era oficial single, dar la fel de bine puteau fi zeci de femei pe radarul lui, pentru că, era un bărbat atrăgator, și prin simpla lui prezență, putea capta atenția întregului auditoriu. 

Îți dădea senzația aceea specială de siguranță, de seriozitate, de calm. Nu era frumos în genul playboy sau actor de Hollywood, slavă Domnului, căci Reyna dispretuia genul ăsta de bărbați.

Era însă extrem de atrăgător, în genul bărbatului stabil și sexy, în brațele căruia orice femeie ar fi dorit să se trezească în fiecare dimineață, pentru tot restul vieții, acel gen de bărbat capabil de orice pentru femeia iubită.

Reyna încercă să-și amintească tot ce știa despre el, dar nu avea decât informații banale, vagi, câteva cunoștințe comune, din sfera profesională, iar pe social-media, Tim era cvasi-absent. 

Dar două lucruri le știa foarte bine, Reyna, le simțise pe pielea ei. Știa că Tim se pricepe al naibii de bine să sărute o femeie, și mai știa că îmbrățișarea lui putea topi și inima unei călugărițe de 80 de ani.

Ciudat, să simți atât de aproape un bărbat, să-i simți inima cum bate și să-i măsori pulsul cu buze fierbinți,  să te lași în voia pasiunii și a brațelor lui, să simți că acolo e locul tău, ca femeie, dar să nu știi chestii simple, gen, care e culoarea lui favorită, sau ce-i place să mănânce...

- Oare cum am ajuns aici? 

Tăcerea lui o debusola complet, și în ciuda tuturor cunoștințelor ei despre tenebrele psihicului uman, Tim era o totală enigmă. Și tocmai asta o intriga atât de mult, o făcea atât de hotărâtă să îl descopere, încet și cu răbdare, ca pe cel mai minunat cadou dat de Univers.

Știa ca la nivel mental, vibrau la fel, matricea gândirii lor era aproape identică, dar ceea ce nu știa Reyna, și tocmai descoperise, era că vibrau perfect și fizic...știa sigur că atracția fizică nu poate fi mimată la cote așa de înalte. Asta era clar și pentru o minte neavizată, cu atât mai mult pentru ea.

Își atinse cu mâna punctul roșu de pe gât, și închise ochii, amintindu-și cum buzele lui Tim își făceau drum spre sânii ei...

Nici vorbă acum să mai reușească să se concentreze pe articolul ăla...

Privi telefonul...nicio notificare pe care și-ar fi dorit-o prezentă pe ecran...nimic de la el...rămaze uimită cât de tare o durea tăcerea asta...

- Ce-mi ascunzi, Tim? Ce?

.............

Va urma

.............

Și nu uitați, până data viitoare, iubiți-vă mult, mult..

A.R.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu