Persoane interesate

duminică, 16 mai 2021

1. Despre cum iubesc bărbații

 

    Teoretic, ar fi de bun simț să facem diferența între adolescenți, barbații tineri, cei maturi și cei aflați la a treia tinerețe. 

    Dacă m-aș apuca sa fac chestia asta, ar însemna să fac un articol kilometric, cu multe cuvinte, degeaba. Pentru ca, doamnelor și domnișoarelor, guess what, bărbații nu pierd timpul, ei nu prea sunt fani citit, despicat firul în 16, ei vor acțiune, dinamism, aici și acum...

    Să le dau satisfacție, atunci, și să scriu concis, lucruri pe care eu le-am observat, la toate categoriile de vârsta.

    Bărbații iubesc lacom, bărbații iubesc cu privirea, ei răspund la stimuli vizuali, și în primă fază ei iși folosesc acea parte a creierului în care există "scannerul" propriu și personal, pentru a decide dacă obiectul atenției lor se încadrează în tipare. 

    Pentru că da, există acel scanner, care este programat diferit la fiecare bărbat în parte, de aceea treci doar de unele asemenea dispozitive, și de altele, oricât ai încerca, nu poți, pentru ca scannerul respectiv dă eroare, system failure. De ce? Păi, cum se spune în vorba aia "frumusețea e în ochiul privitorului, așadar, extrapolăm la respectivul scanner și avem in principiu urmatoarele variante de fișiere:

  • Slabă și fragilă.exe
  • Slăbuță și delicată.exe
  • Average.exe - asta este cea mai download-ată versiune
  • Cu forme.exe - și asta e foarte populară
  • Voluptoasă.exe - doar pentru utilizatori cunoscători și curajoși.
    Așadar, cum Dumnezeu în înțelepciunea Lui, ne-a făcut pe toți diferiți, trebuie să înțelegem, mai ales noi femeile, că nu e cazul să ne încăpățânăm să trecem neapărat de acel "scanner" care ne dă constant mesajul "error". Nu e vina noastră, nu, nicidecum, "scannerul" respectiv este nepotrivit pentru noi. So, move to the right one, ladies! 

    Bărbații, în momentul în care au găsit versiunea potrivită conform programării interne, încep să își dorească "consumarea". Dar nu așa, oricum, ei consumă, întâi cu ochii, te măsoară și te dezbracă din priviri, de te face să te simți conectată la un aparat de raze X. Nu scapă niciun centimetru pătrat din corp, nemăsurat, nepipăit de mâini imaginare, nicio părticică de corp nemângâiată, niciun fir de păr neatins. 

    În momentul in care, imaginația confirmă că it's something there, atunci bărbații vor cât mai curând materializarea. 
    Și este perfect normal, instinctul este să atingă, să posede, să stapânească, să supună. 
    Și ne place, doamnelor, ne place să fim admirate, privite, ne place să știm că suntem în imaginația lor, pentru că, în adâncul sufletului, de fapt, căutăm și noi validarea și confirmarea că am făcut alegerea corectă.
    Bărbații iubesc pătimaș, sălbatic, ei posedă, desfac, supun, pentru a se simți bărbați, pentru a se simți puternici, pentru că indiferent cât am evoluat ca specie, instinctul bărbatului va prelua conducerea, va dori să-i arate femeii alese că o poate proteja, că ii poate oferi siguranță, adăpost, copii, stabilitate. 
    Bărbații iubesc vizual, tactil, adoră să meargă direct la țintă, fară prea mari eforturi, pentru ei totul e aici și acum, adoră să vadă femeia în toată splendoarea ei, goală sau îmbrăcată cu o lenjerie sexy, pentru ei totul e o atingere, totul e in plan fizic, material. El e stăpânul, el merită, el are dreptul la ea, a ales-o, o are, a câștigat-o. 
    Bărbații iubesc cu corpul fizic, cel puțin la inceput, iar în momentul în care această manifestare la nivel fizic este concludentă și conferă satisfacție, abia apoi, intră în functiune acea parte a creierului care îl determină să actioneze și să investească emoții și sentimente.
    Da, noi femeile iubim și respectăm bărbații puternici, dar uneori, faptul că doar ne savurați din priviri, ne face să ne simțim puțin ciudat. Și nu vreți asta, nu? 
    Se întâmplă deseori, și ar trebui să luăm aminte, că barbatilor le vine foarte greu să-și exprime sentimentele in cuvinte, capacitatea  lor de a face asta este limitată. Motiv pentru care deseori, femeile trebuie și se văd nevoite să-și dea seama din gesturile barbatilor că sunt sau nu iubite, fară a aștepta declarații. Se spune că barbații sunt cei raționali și exacți, iar femeile, cele emoționale și intuitive. 
    Nu mereu se întâmplă asta, pot fi și femei, fără capacitatea spirituală și emoțională să înțeleagă, și atunci sunt constrânse să aștepte verbalizarea iubirii din partea bărbatului, iar când nu se întâmplă, apar dezamăgirile. 
    Însă, așa cum există femei neechipate cu această trăsătură, de a nu citi printre rânduri, există bărbați care se pot exprima foarte clar, își declară sentimentele, fără echivoc. Sunt însă excepții care întăresc regula.
    De regulă, bărbații nu vorbesc despre sentimentele lor, au impresia că ar fi etichetați drept fragili, slabi, că nu ar mai putea să își păstreze aparențele de dur, de vânător, că cineva ar putea profita de ceea ce simt. Dar nu este neapărat cea mai bună soluție.
    Nu trebuie să îți pui sentimentele pe tapet, sau să le strigi în gura mare pe stradă, dar dacă consideri, dragă bărbat puternic, că este cazul și merită, fă-o. Ai putea avea numai de câștigat!

Cu drag,
Alina

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu